Ce que nos clients pensent d’Immotheker Finotheker

Nos clients sont satisfaits et donnent à Immotheker Finotheker une note de sur 10, sur base de évaluations. Depuis 1995, plus que 200 000 personnes ont trouvé le crédit logement ou le plan d’épargne de leurs rêves grâce à Immotheker Finotheker. Vous trouverez ci-dessous des expériences récentes de clients d’Immotheker Finotheker.
9

ik zie niets meer waarop ik dachte.

ven.. 20 avril 2018

10

Charlie de Herenthout

Enorm vriendelijk, bekwaam en geduldig (gespecialiseerde taal voor leken). Lijken enorm begripvol voor persoonlijke situatie. Heb Finotheker reeds aangeraden bij mijn moeder. Zij belt normaal vandaag of morgen voor een afspraak.

jeu.. 19 avril 2018

10

Dieter de Nijlen

De uitleg was zeer gedetailleerd en duidelijk.

jeu.. 19 avril 2018

10

Patricia d'Opwijk

je krijgt een duidelijk uitleg over alles en op een vriendelijk manier.

mer.. 18 avril 2018

10

Antonie d'Aalst

Joost is een goede gesprekspartner. Hij kent z'n vak. Staat open voor alle vragen. Ik ben er zeker van dat mijn dossier in orde komt.

mer.. 18 avril 2018

8

Yoram d'Aarschot

Het probleem is dat wij als leken niet genoeg weten over de bank en verzekerwereld. Daarom lijkt het soms alsof de persoon in kwestie ons leidt naar een specifieke oplossing. Daarbij weten we uiteraard niet of dit het meest voordelig is voor ons, of voor de immotheker.. Maar zeer tevreden overall, hoor!

mer.. 18 avril 2018

8

Christophe d'Antwerpen

Duidelijk communiceren over het privacy beleid vanaf afspraak 1

mar.. 17 avril 2018

Réaction
Dag Christophe, bedankt voor deze reactie. Bescherming van de privacy verbeteren, daar staan we zeker voor open. Wat kunnen we volgens jou doen? Laat even weten aub.

Immotheker Finotheker
jeu.. 19 avril 2018

4

Marnick d'Edegem

Er werden veel woorden vuil gemaakt aan het bespreken van zaken die er niet toe deden, zoals leningen waarvoor ik zowiezo niet in aanmerking kwam en schuldsaldoverzekeringen die bij voorbaat toch al uitgesloten waren. Weinig resultaatgericht werk om een concreet plan te bekomen, eerder een weinig efficiente sightseeing tour. De kantoorsoftware was ook weinig efficient, vereiste nog veel handmatige opzoekingen zoals looncriteria waarvoor alle nodige informatie al was ingegeven en die het programma dus al automatisch had moeten kunnen verwerken. De spreadsheets die de software genereerde, werden niet erg efficient gebruikt door de medewerker, die veel irrelevante data liet staan i.p.v. te werken met een zo proper mogelijke lei.

mar.. 17 avril 2018

Réaction
Tja Marnick als je snel een tarief wilt horen zijn we mogelijk niet de beste partner. Een voorbeeld, duizenden kopers van een huis betalen bijvoorbeeld gedurende 30 jaar het dubbele of meer voor een schuldsaldo verzekering. Dat willen we voorkomen. Verder is een juridisch zuivere constructie ook van groot belang. In die mix is Immotheker Finotheker zeker zeer professioneel. Ook wordt een lening bij ons gedurende de hele looptijd opgevolgd. Wist je dat ook veel bankmedewerkers bij ons afsluiten? Waarom zou men dit doen? Ik denk vanwege onze professionaliteit.

Immotheker Finotheker
jeu.. 19 avril 2018

6

Kilian de Brugge

Ik kreeg een goede uitleg, u was vriendelijk, maar ik kreeg bij de bank zelf een veel beter aanbod.

mar.. 17 avril 2018

Réaction
Bedankt voor jouw reactie Kilian. Soms komt het voor dat een bank een speciaal tarief wil aanbieden. Wat we wel van blijvend belang vinden dat er een goede Total Costs berekening wordt gemaakt. Ook in de mix van financieel, fiscaal en juridisch advies maken we vaak het onderscheid. Hoe dan ook veel succes met alle plannen. En bedankt voor het compliment aan Ineke. Het ga je goed.

Immotheker Finotheker
mar.. 17 avril 2018

10

Björn de Temse

Altijd een zeer goede uitleg, en kijkt zeer actief naar de beste oplossing op onze maat. Ook altijd zeer snelle respons en goede opvolging van het dossier. Wij zijn meer tevreden van immotheker dan van onze eigen bank qua advies, opvolging, ... Dat maakt dat wij steeds blijven kiezen om klant te zijn van immotheker.

lun.. 16 avril 2018

10

Veerle de Gent

Ik werd snel geholpen en alles werd me in mensentaal uit gelegd. Daarbij werd vel rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie en voorkeuren.

lun.. 16 avril 2018

9

Johan de Burcht

Er kwam wel veel papierwerk aan te pas. Niet echt een idee hoe dat vlotter zou kunnen...

lun.. 16 avril 2018

10

Tinne de Halle

Zeer vriendelijke medewerkers. Duidelijke uitleg en vlotte afhandeling.

lun.. 16 avril 2018

8

Bjorn de Leuven

Over het algemeen zijn we zeer tevreden, enkel was het soms 'snel snel' waardoor er achteraf nog iets extra moest ondertekend worden of opnieuw om dat het niet de meest up-to-date versie was. Ook over de verzekeringen had iets meer info handig geweest (of een aparte afspraak). Over het algemeen zeer handig en vriendelijke medewerkers!

lun.. 16 avril 2018

8

Roeland d'Antwerpen

Het was voor ons niet 100% duidelijk op welk ogenblik de 'officiële' onderhandeling bij de banken startte, waardoor we geen volledig beeld hadden van het krediet dat we moesten aanvragen. Hier en daar hadden we graag nog iets meer uitleg gekregen over de cijfers, maar over het algemeen waren we wel tevreden.

lun.. 16 avril 2018

10

Koenraad de Lubbeek

Persoonlijke aanpak. Correcte en duidelijke informatie. Snelheid van werken.

lun.. 16 avril 2018

8

Mark de Bree

Adviseren om meteen meerdere kredieten aan te vragen.

lun.. 16 avril 2018

8

Mirella de Bree

We hebben zeer veel hulp gekregen, en zijn goed begeleid geweest. Enigste wat kan verbeteren is de snelheid. Misschien meerdere aanvragen direct samen aanvragen. Dit is wat ons veel tijd had gekost. Voor de rest was het zeer goed.

lun.. 16 avril 2018

10

Elza de Lanaken

Ik heb alle nodige uitleg gekregen en ben zeer vriendelijk ontvangen.

sam.. 14 avril 2018

9

Ann de Lubbeek

Weinig tot geen opmerkingen. Ik vond het wel vreemd dat ik bij mijn eerste bezoek al mijn identiteitskaart moest afgeven terwijl ik eigenlijk in eerste instantie voor info kwam. Maar wel heel vriendelijk en professioneel onthaal en alle info gekregen die ik zocht. Medewerker met kennis van zaken.

ven.. 13 avril 2018

8

Sharon de Staden

Veel meer hadden jullie niet meer hoeven te doen, maar een 10 geven lijkt me niet echt realistisch :)

ven.. 13 avril 2018

10

Luk d'Aalst

Jeroen gaf me zeer helder en waardevol advies. De mogelijkheden tot vergelijking van leningen en verzekeringen hebben me verbaasd. Zo'n allesomvattende analyse van aanbieders en formules krijg je als consument nooit voor elkaar. Ik werk zeker met een immotheker!

ven.. 13 avril 2018

Réaction
Vooral dat je spreekt over een allesomvattende analyse doet ons zeker goed, bedankt.

Immotheker Finotheker
ven.. 13 avril 2018

10

Kâli de Nivelles

Très bon accueil. Cadre agréable. Facilité de parking. Bien entendue dans mon projet et bien conseillée. Offres intéressantes et claires.

ven.. 13 avril 2018

Réaction
Merci Kâli.

Immotheker Finotheker
ven.. 13 avril 2018

10

Wendy de Zonhoven

Heel duidelijke uitleg. Nancy geeft een realistisch beeld van wat wel en niet kan.

ven.. 13 avril 2018

10

Marijke de Willebroek

de manier van aanpak, de snelheid, de goede tarieven.

jeu.. 12 avril 2018

1

Thibault de Drongen

Er werd in het begin meegedeeld dat als immotheker de beste oplossing werd bekeken voor de klant (in dit geval ikzelf). Ik heb op voorhand gebeld met mijn "project" en dit werd ook voorgesteld bij het begin van het gesprek. Ik heb er 1u30 gezeten om eigenlijk alleen maar verhaaltjes te horen met als doel klantenbinding. Op dat moment had ik enkel nood om buiten te komen met informatie wat voor mij project de beste oplossing was met eventuele voorstellen. Dit gebeurde niet en maw is er dus 1u30 lang lucht verkocht. mvg Thibault

jeu.. 12 avril 2018

Réaction
Tja Thibaut, als je snel een tarief wilt horen zijn we mogelijk niet de beste partner. Een voorbeeld, duizenden kopers van een huis betalen bijvoorbeeld gedurende 30 jaar het dubbele of meer voor een schuldsaldo verzekering. Dat willen we voorkomen. Verder is een juridisch zuivere constructie ook van groot belang. In die mix is Immotheker Finotheker zeker zeer professioneel. Wist je dat ook veel bankmedewerkers bij ons afsluiten? Waarom zou men dit doen? Ik denk vanwege onze professionaliteit.

Immotheker Finotheker
ven.. 13 avril 2018

10

Petra de Leuven

Zeer tevreden over de geleverde informatie en over de klantvriendelijkheid. Er wordt echt wel in alle richtingen gedacht over mogelijke oplossingen. Ik had het al opgegeven om op mijn leeftijd nog te kunnen lenen. Dankzij jullie zie ik het helemaal zitten. Bedankt.

mer.. 11 avril 2018

Réaction
Bedankt voor jouw mooie reactie Petra.

Immotheker Finotheker
ven.. 13 avril 2018

8

Koen de Baarle-Hertog

- Iets kleins, maar werkt mijn inziens wel, een koekje bij de koffie. - Op een aantal momenten wat meer de tijd nemen om zaken te verduidelijken, nog meer uit te leggen (bv. hoeveel geld je nog opzij moest zetten voor iets).

mar.. 10 avril 2018

10

Erik de Boechout

De adviseur (Tom Buytaert) was heel geduldig en kon op al mijn vragen een antwoord bieden. Hij sprak met veel kennis van zaken over de materie. Moeilijkere zaken werden duidelijk uitgelegd. Er werd me niets opgedrongen.

mar.. 10 avril 2018

Réaction
Mooie complimenten, bedankt.

Immotheker Finotheker
mar.. 10 avril 2018

10

Ludo de Brugge

Goeie ontspannen sfeer. Gevoel dat er wordt gezorgd dat je de beste deals kunt doen en niet in valstrikken stapt.

mar.. 10 avril 2018

Réaction
Goed dat je de valstrikken even benoemt. Inderdaad een belangrijk deel van onze taken.

Immotheker Finotheker
mar.. 10 avril 2018

10

Margarita d'Antwerpen

it was great talking to Dave. he has well knowledge.

mar.. 10 avril 2018

Réaction
Nice compliment Margarita, gracias.

Immotheker Finotheker
mar.. 10 avril 2018

10

Frédéric de Celles lez-Tournai

Toutes les explications étaient clairs et détaillées. Un grand professionnalisme.

mar.. 10 avril 2018

10

Peter de Lubbeek

duidelijke uitleg, vlotte behanding van ons dossier. voldoende info over de mogelijke risicos en voor/nadelen.

lun.. 9 avril 2018

10

Sven d'Antwerpen

Advies op maat met een uitstekend resultaat. Iets wat mijn bank waarbij ik al levenslang klant ben me niet kon aanbieden.

lun.. 9 avril 2018

6

Bert d'Antwerpen

Er werden vanuit de persoon die ons hielp veel beloftes gedaan, maar ze waren nooit juist omdat hij er niets van druk achter zette. Dus maak geen beloftes als je ze niet kan waarmaken.

lun.. 9 avril 2018

Réaction
Dag Bert, er is kennelijk iets misgegaan. We hebben kennelijk iets goed te maken. Kunnen we iets repareren? Daar wil Immotheker Finotheker zich voor inzetten.

Immotheker Finotheker
lun.. 9 avril 2018

7

Dominique de Namur

les documents demandés au compte gouttes, cela est très ennuyeux et très perturbant. au lieu de demander tous les documents en une seule fois.devoir prouver tous tous et encore tous.

lun.. 9 avril 2018

Réaction
J'imagine que cela peut être frustrant. Parfois, cependant, la société demande de plus en plus de documents et de preuves. Les règles ont été durcies depuis la crise. Quoi qu'il en soit, je pense que vos commentaires sont pertinents et nous aimerions y prêter une attention particulière à l'avenir.

Immotheker Finotheker
lun.. 9 avril 2018

10

Babette de Ternat

De uitleg was heel duidelijk, ik kan weer verder dankzij de informatie die ik gekregen heb. Supervriendelijke ontvangs

sam.. 7 avril 2018

10

Joachim d'Aarschot

super ervaring echt cijfers geen flaumekul

sam.. 7 avril 2018

10

Michael de Ranst

Heel goede uitleg, het heeft ons veel vooruit geholpen. U ook nogmaals bedankt! Michael en Katinka

ven.. 6 avril 2018

10

Els d'Ieper

heel duidelijke uitleg en kennis van zaken zonder dat ik het gevoel had dat de menselijke kant vergeten werd door goede voorbereiding en vraag naar documenten kon er op één avond een beslissing vallen én ... heb ik ook het gevoel dat er niet alleen het luik immotheker is maar dat ook assistentie zal komen voor het luik "finotheker" als het uiteindelijk voorstel en concrete uitwerking even professioneel is zal ik niet anders kunnen dan uw diensten warm aanbevelen aan collega's familie en vrienden ... nog even afwachten

ven.. 6 avril 2018

Réaction
Mooie woorden en gemeend ook. En wie weet of het Finotheker luik u nog heel wat kan brengen. succes met jullie plannen en bedankt.

Immotheker Finotheker
sam.. 7 avril 2018

Indiquez votre code postal pour trouver le bureau le plus proche

chercher