Ce que nos clients pensent d’Immotheker Finotheker

Nos clients sont satisfaits et donnent à Immotheker Finotheker une note de sur 10, sur base de évaluations. Depuis 1995, plus que 200 000 personnes ont trouvé le crédit logement ou le plan d’épargne de leurs rêves grâce à Immotheker Finotheker. Vous trouverez ci-dessous des expériences récentes de clients d’Immotheker Finotheker.
10

Wim de Bonheiden

Het gesprek met Marjan was heel aangenaam. Ze legde de dingen goed uit en was met haar hele aandacht bij mijn dossier. Jammer genoeg vonden we geen makkelijke oplossing om mijn hypotheeklening te herfinancieren bij een ethische bank, maar dat lag zeker niet aan haar inzet en overduidelijke kennis-van-zaken.

mar.. 23 juin 2020

9

Danny d'Antwerpen

Wij vonden het bezoek alvast een meerwaarde voor onze toekomst plannen. Er is nog niets concreets...maar nu weten we ook in welke prijsklasse we moeten zoeken, kwestie om niet voor verrassingen te komen staan.

jeu.. 11 juin 2020

10

Tom de Rumst

Heel duidelijk uitleg en luistert naar de wensen van de klanten

jeu.. 11 juin 2020

10

Ann de Putte

Zeer vriendelijk adviseur. Hele duidelijke uitleg

jeu.. 11 juin 2020

9

Ann de Haaltert

Een score van 9/10 vind ik prima. Ik moet nog een aantal zaken dat de persoon bij de immotheker heeft vernoemd, nakijken.

jeu.. 11 juin 2020

8

Monika de Jette

C'était une première visite, j'attendrai donc la suite pour donner 10

jeu.. 11 juin 2020

10

Britt de Wuustwezel

Heel vriendelijk en de uitleg was heel helder!

mer.. 10 juin 2020

8

Bart de Schilde

Concrete volledige voorstellen op papier met de verschillende scenario's naast elkaar. Maar het zou kunnen dat deze nog volgen via mail.

mar.. 9 juin 2020

9

Annelore d'Erpe-Mere

Van in begin duidelijk maken hoe jullie werken. (verloning bv. , zodat je dat zelf niet hoeft te vragen. ) Voor de rest was het een zeer vriendelijk en gemoedelijk onthaal.

mar.. 9 juin 2020

10

Willy de Wellen

Vriendelijk en correct met kennis van zaken geholpen.

mar.. 9 juin 2020

10

Marc de Mons-lez-Liège

On cherche vraiment une solution pour le client. Merci

mar.. 9 juin 2020

10

Alex de Bilzen

Enorm vriendelijk onthaal en advies op maat. Een heel vriendelijke man die vertrouwelijk overkomt en duidelijke taal spreekt.

mar.. 9 juin 2020

10

Daniel de Rhode-Saint-Genese

Simple, rapide et efficace!

mar.. 9 juin 2020

10

Eddy de Brussel

Het gesprek was informatief. Stef is zeer deskundig in zijn vak, geeft antwoord op alle vragen, denkt mee met de klant en stelt de juiste oplossingen voor. In één woord : perfect. Geen enkel minpunt te vermelden. Dus ik kan niet anders dan 100 % tevreden zijn.

mar.. 9 juin 2020

9

Othman d'Antwerpen

Ik ben heel erg geholpen door Remy, hij doet dit super zodra wij iets hebben gevonden neem ik met Remy contact op. Bedankt voor alle informatie Grtjs Nikki Anemos en Othman Marchouh

mar.. 9 juin 2020

10

Kathleen de Roeselare

Ik zou deze dienstverlening zeker aanbevelen aan derden, ik werd zeer goed ontvangen, kreeg alle nodige informatie op een degelijke, professionele manier, voor mij zeer waardevol. Een spreekwoordelijke 10/10. En ik wens in de toekomst zeker verder beroep te doen op de diensten van immotheker te Roeselare.

lun.. 8 juin 2020

10

Dorien de Malle

Er is duidelijk en correct gecommuniceerd over de mogelijkheden ivm mijn lening.

sam.. 6 juin 2020

10

Alexandra de Lanaken

Ik vond het een prettig gesprek waarbij op een begrijpelijke manier aan een leek uitgelegd werd over het wel en wee bij het kopen van een woning. Ik zou de immotheker zeker aanbevelen aan kennissen/vrienden/familie.

sam.. 6 juin 2020

10

Joeri d'Aartselaar

Super ontvangen en heel vriendelijk we moesten weten wat we wouden

ven.. 5 juin 2020

10

Koen de Beerse

We werden zeer goed geholpen en kregen duidelijke antwoorden op onze vragen. Zeer deskundig advies en actief meedenken met ons project waarvoor dank.

ven.. 5 juin 2020

8

Peter de Sint-Truiden

Duidelijk en vriendelijk

ven.. 5 juin 2020

10

Walter de Heusden-Zolder

Een zeer goede uitleg, en een persoon die zeer goed op de hoogte was!

ven.. 5 juin 2020

10

Haidy de Kessel-Lo (Leuven)

Heel goede ontvagst, duidelijk informatie en uitleg Echt doeltrefende hulp

ven.. 5 juin 2020

10

Camil d'Edegem

Remy van immotheker finotheker in deurne heeft ons een prima service gegeven. Hij weet van aanpakken en heeft ons een super uitleg gegeven! Een echte aanrader! Bedankt! Groeten Elise Ameye & Camil Courtin

jeu.. 4 juin 2020

10

Serge de Genk

Bijzonder goed en eerlijk advies. Een absolute aanrader!

jeu.. 4 juin 2020

10

An de Gent

Uitstekende dienstverlening! Alle financiële opties en mogelijkheden (eventuele valkuilen) werden vakkundig en duidelijk uitgelegd voor de aankoop en verkoop van een huis. Dankzij de uitleg en duiding kregen we een realistische kijk op wat er ons op financieel gebied te wachten staat en wat we kunnen verwachten (worst case scenario, best case scenario). Perfecte voorbereiding voor de aankoop/verkoop van een huis.

jeu.. 4 juin 2020

10

Tunke d'Antwerpen

Heel duidelijke uitleg, oprechte betrokkenheid, realistisch advies, snelle reactie op correspondentie, niet neerbuigend.

jeu.. 4 juin 2020

9

Amandine de Jette

J'aurais apprécié que l'on m'explique d'abord en quoi consiste le rôle d'un conseiller financier dans le cadre d'une recherche de prêt immobilier. Mais sinon c'était parfait, très sympa, motivant!

jeu.. 4 juin 2020

9

Céderique d'Antwerpen

Hi, ik werd zeer goed geholpen. mvg

mer.. 3 juin 2020

10

Kathleen de Destelbergen

eerlijke uitleg!

mer.. 3 juin 2020

10

Matthias de Lommel

Wij hebben gisteren een zeer goed gevoel overgehouden aan Immotheker Finotheker. Lars Van Roosbroeck (kantoor Lommel) was allereerst zeer flexibel in het inplannen van een afspraak. Hij nam zijn tijd en bracht alle informatie zeer duidelijk en gestructureerd over. Hij vertrok vanuit onze wensen en ging zo op zoek naar een gepaste oplossing voor ons. Zeer professioneel.

mer.. 3 juin 2020

10

An de Malle

Hier wordt alles super duidelijk uitgelegd en wordt je als mens behandeld. Er wordt echt mee bekeken wat er in jou geval de beste optie is. Absoluut aanrader!

ven.. 29 mai 2020

10

Saïd d'Antwerpen

Dhr. Moens neemt de tijd en moeite om naar je specifiek immo-project te luisteren. Zeer heldere uitleg over de mogelijkheden.

jeu.. 28 mai 2020

9

Tom de Vosselaar

Zeer gestructureerd en duidelijk begeleid. Zal het kantoor te Zoersel zeker aanraden aan vrienden en familie.

jeu.. 28 mai 2020

10

Gregory d'Antwerpen

Kristof (Berchem) is een zeer vlotte en aangename persoon. Goed advies en een leuke babbel.

jeu.. 28 mai 2020

8

Salvatore de Jemeppe-sur-Meuse

Des taux préférentiel sans aucune contrainte de banque ou assurance mais c'est très difficile je le conçois.

jeu.. 28 mai 2020

10

Tom de Machelen Brab.

Zeer volledige en duidelijk informatie. Aangezien ik nog geen concreet plan heb, weet ik nu wel welke mogelijkheden er zijn om te bekijken. Hartelijk dank en hopelijk tot gauw!

jeu.. 28 mai 2020

10

Vineet de Grimbergen

extremely happy with the highly professional support from Sebastian. He is very friendly, trustful and experienced person!! Thanks a lot

mer.. 27 mai 2020

9

Rachid de Jette

Je tiens à vous remercier pour toutes les infos et les conseils qui m'ont été donnés pour un premier achat d'un bien immobilier. J'ai beaucoup apprécié la durée de temps qui m'a été consacrée pour mon dossier preuve de votre bonne volonté de m'aider à réaliser mon projet.

mar.. 26 mai 2020

10

Bram de Beerse

Heel duidelijke uitleg, Heel eerlijk en vriendelijk.

mar.. 26 mai 2020

Indiquez votre code postal pour trouver le bureau le plus proche

chercher