Kennisartikels

Bree verwelkomt Immotheker Finotheker

Immotheker Finotheker, 6 december 2017

Klanten die op zoek zijn naar onafhankelijk financieel advies voor hun woning of hun spaargeld kunnen voortaan nu ook in Bree terecht.

Karel Pinxt is met zijn kantoor in Bree maar liefst het 63ste Immotheker Finotheker-kantoor in ons land. Samen hielpen zij al meer dan 200.000 mensen aan een voordelig woonkrediet op maat. We vroegen Karel waarom steeds meer mensen onafhankelijk advies inwinnen bij Immotheker Finotheker.

Karel Pinxt: 'Volgens mij zijn er twee aspecten. Eerst en vooral is er de werkwijze van Immotheker Finotheker. Online is er heel veel info te vinden over woonkredieten, beleggingen en verzekeringen. Maar helaas ook veel onzin. En banken zijn natuurlijk geneigd om enkel hun eigen producten te pushen. Bij ons ben je wél zeker van correct én onafhankelijk advies.'

Uw ideale woonkrediet of spaarplan moet passen in de context van uw volledige situatie, vandaag én morgen.

Waarom kiezen klanten voor zo'n persoonlijke aanpak?

Karel Pinxt: 'Naast onze onpartijdigheid speelt hier het tweede aspect: persoonlijk advies. Elke Immotheker Finotheker is een ervaren specialist, maar ook een mens van vlees en bloed. In een gesprek van mens tot mens kun je iemand veel beter leren kennen en dus ook beter helpen. Uw ideale woonkrediet of spaarplan moet passen in de context van uw volledige situatie, vandaag én morgen. Wie zo'n plan na drie minuten uit de printer laat rollen, geeft u niet het beste advies.

 

Hoe gaat zo'n vrijblijvend gesprek bij Immotheker Finotheker in zijn werk?

Karel Pinxt: 'Veel mensen doen eerst een online simulatie op onze website. Zo krijg je een goed beeld van hoeveel je kan lenen, of hoeveel je moet sparen om te kunnen stoppen met werken. Maar enkel een gesprek levert écht perfect advies op. Weet dat zo'n eerste gesprek bij ons al gauw een uur duurt. Ja, wij maken tijd voor onze klanten. Hoe kan ik anders sterk advies geven dat ook juridisch en fiscaal onderbouwd is? Een woonkrediet, bijvoorbeeld, is veel meer dan een lage rentevoet. Wij vergelijken constant meer dan 2.000 verschillende formules bij 16 banken. Alsof je in één moeite bij 16 banken langsgaat en dan een mooi overzicht krijgt van al je opties, zonder verborgen agenda. Waar vind je dat nog?'

Wilt u ook onafhankelijk advies voor uw woonkrediet of uw spaargeld? Bel voor een vrijblijvende afspraak: 089 23 00 50 of maak hier een afspraak online. Immotheker Finotheker Bree, Opitterstraat 22.

Kom eens langs!

maak een afspraak

Deel dit artikel:

Lenen voor een huis. Hoe kies ik de beste formule?

Sommige kredietformules lijken aantrekkelijk op korte termijn, maar worden op lange termijn een zware last. Het is niet leuk als na een tijdje blijkt dat je niet meer op vakantie kan gaan omdat al jouw geld naar de aflossing van je hypothecaire lening gaat.