Kennisartikels

Dure verzekeringen halen zelfs het beste woonkrediet onderuit.

Immotheker Finotheker, 26 mei 2017

Jeroen Horevoets en Jan Sergooris hebben hun kantoor in Aalst nu 14 jaar. In die tijd hielpen ze duizenden mensen aan hun ideale woonkrediet. Waarom breiden ze hun expertise verder uit naar verzekeringen?

Jeroen:

Mensen pakken soms graag uit met de lage rentevoet die ze bij hun bank konden bedingen. Maar een ideaal woonkrediet is meer dan een lage rentevoet, die soms zelfs maar een zoethoudertje is. Denk aan alle fiscale gevolgen van een hypothecaire lening, maar vooral ook aan de verzekeringen die vaak aan een lening gekoppeld zijn: schuldsaldoverzekering, brandpolis...

Jan:

Bij ons gaat het altijd om het totale plaatje. Alles moet kloppen. Toen we ons via woonkredieten op het terrein van de verzekeringen begaven, vroegen mensen al snel om ook eens naar hun autopolis te kijken. En ze hebben gelijk: hoe weet je als leek dat je optimaal verzekerd bent? Meestal ontdek je dat pas als het te laat is. Maar ook het omgekeerde gebeurt: stel dat je dúbbel verzekerd bent door overlappende dekkingen. Dan betaal je elk jaar te veel en kom je het waarschijnlijk nooit te weten.

'Mensen staan niet vaak stil bij hun verzekeringen, tot het te laat is...

Jeroen:

De beste verzekering uitkiezen is echt specialistenwerk geworden. Daarom zijn we enorm blij met de komst van Danny Matté, onze nieuwe verzekeringsexpert. Zo kunnen wij met ons team onze klanten onafhankelijk adviseren over elk aspect van hun financiële toekomst. Online is er ook veel info te vinden, maar de banken en verzekeraars kennen die kanalen ook, natuurlijk. Een persoonlijk gesprek zonder verplichtingen, afgestemd op uw individuele situatie, is daarom de beste garantie op sterk en eerlijk advies.

Jan:

Wij vergelijken constant het volledige aanbod van 16 banken en verzekeraars. Bij ons langskomen is dus ook nog eens tijdbesparend, ook al duurt een eerste gesprek al gauw anderhalf uur. We nemen graag de tijd voor onze klanten. Enkel zo kunnen we een volledig en relevant overzicht bieden van de beste opties op de markt, zonder verborgen agenda.

Wilt u ook onafhankelijk advies voor uw woonkrediet, spaargeld of verzekeringen?

Maak een afspraak in Aalst of bel: 053 41 31 16.

Immotheker Finotheker, Gentsesteenweg 402, 9300 Aalst.

Kom eens langs!

maak een afspraak

Deel dit artikel:

Sparen voor je eigen woning lukt het best in Hotel Mama

Je bent jong en je wil sparen? Met een startersloon is dat niet evident, als je nog een beetje van het leven wil genieten. Behalve als... je kan reserveren in Hotel Mama. Hoe groot is het verschil?