Onze medewerkers aan het woord

'De klant brengt zijn hele hebben en houden mee.'

Kathleen Nauwelaerts, franchisenemer Overijse

Voor mij Is het rechtstreekse contact met de klanten altijd heel belangrijk geweest. Na mijn rechtenstudie heb ik verschillende jaren In een notariskantoor gewerkt. Daardoor kende ik Immotheker.

Toen ik In mijn job het klantencontact een beetje begon te missen, voelde ik dat ik klaar was voor de volgende stap. Een kennis van mij Is economiste. We besloten om onze knowhow te combineren en samen een Finothekerkantoor op te zetten. Daar zijn we nu al zeven jaar aan de slag.

Het advies dat wij verstrekken Is heel ruim. In feite brengen de klanten hun hele hebben en houden mee. Je helpt ze aan een woonkrediet Of begeleidt ze bij een belangrijke financiële beslissing. Het veronderstelt natuurlijk dat je die materie moet beheersen. En dat je up-To-Date blijft. Maar daar zorgt Finotheker voor, via een uitgebreide opleiding, zowel binnenshuis als extern.

'De eerste indruk was overweldigend.'

Luk Verdegem, franchisenemer Gent

Ik heb Handelswetenschappen gestudeerd. Logisch dus dat ik met die knowhow iets wou doen. Daarom ging ik uiteindelijk op zoek naar een uitdaging In de financiële sector. Een advertentie van Finotheker trok mijn aandacht en ik heb gereageerd.

De eerste indruk was overweldigend. Ik werd ontvangen door een manager met een enorme passie voor z'n job. Hij toonde me een volledig onafhankelijk bedrijf, performante software, een unieke aanpak en stevige ondersteuning. Vanaf dat moment ging alles heel snel: op enkele weken was alles beklonken.

Wat het allemaal zo bijzonder maakt? In eerste instantie de afwisseling. Elke klant Is verschillend en dat vraagt uiteraard een zekere creativiteit. Die klant staat ook centraal: je vertrekt vanuit zijn situatie, zet alles op een rijtje en gaat dan pas op zoek naar het product dat daarbij past. Geen 'snelle' verkoop dus, maar een job met een rijke inhoud.

'De geest van de tijd veranderd.'

Philippe Baert, Immotheker Finotheker Leuven

Ja, inderdaad, ik ben nog jong, maar toch blij gekozen te hebben voor een franchise contract. Iedereen met een gezond verstand begrijpt dat het roer in de financiële wereld om moet.

Transparant onafhankelijk advies in het belang van de klant is waar Immotheker Finotheker voor staat.

Daar voel ik me als een vis in het water. Hoe mijn resultaten tot nu zijn?
Nou gewoon goed, mijn verdiensten mogen er zeker zijn, terwijl ik pas aan het begin van mijn carrière sta.

Als je integer bent, kunt analyseren en ook kunt communiceren is dit dan iets voor jou?