Immotheker Finotheker

Nous sommes à votre disposition !

Dans votre régionAfficher tous les bureaux

Roulers (8800)

Koning Albert I-laan 95
051 22 93 67

Curieux de connaître toutes vos options ?

Cherchez la meilleure solution pour votre situation avec Patrick.

Patrick Degline

Patrick DeglineExpert financier

051 22 93 67

Prenez rendez-vous en un clin d’œil !

Prenez rendez-vous en un clin d’œil !

Numéro d'entreprise: 0690.782.728
Nom juridique: WOFINAK

Les clients apprécient notre approche personnelle

Een verrijking !

do. 15 september 2022Bram Wuyts,
10

Wij kregen bij Immotheker Finotheker een zeer duidelijke en goede uitleg. De ontvangst was hartelijk, en toch zeer professioneel. Patrick heeft ons zeer goed geholpen aan de beste oplossing voor onze hypothecaire lening. Wij zouden aan iedereen aanraden om van hun diensten gebruik te maken, via één deur heb je onmiddellijk toegang tot alle banken. Dat bespaart heel wat tijd en moeite.

do. 14 juli 2022Herman Huyghe,
10

vriendelijk ontvangen . algemene goeie uitleg en goeie aanbod met de nodige stof tot nadenken mvg xavier

do. 07 juli 2022Xavier,
10

Kantoorhouder altijd bereid tot overleg en informatie, duidelijk en terzake. Het is aangenaam op die manier te werken, niettegenstaande de soms minder gunstige conjunctuur.

ma. 04 juli 2022Patrick Goes,
10

Betere uitleg en tips kan je gewoon niet krijgen! Erg veel bedankt Patrick! Ik zou zeggen: just give it a try, you won't regret it!

za. 02 juli 2022Arno “Beast” Yan,
10

Deskundig advies door Patrick in een professioneel kader. Handige tools om snel tot de juiste inzichten te komen.

vr. 01 juli 2022Pieter Deweerdt,
10

Patrick heeft ons enorm veel info gegeven en geholpen van A tot Z. Hij is erg vriendelijk en geeft duidelijke antwoorden op al onze vragen. We willen je enorm bedanken voor alles Patrick! Dankzij uw vriendelijke service hebben we de juiste beslissing kunnen maken :)

do. 30 juni 2022Laura Nolens,
10

Top service. Eelijk met de klant.

vr. 17 juni 2022Jean-patrick Duysters,
10

We zijn een van de eerste klanten van Degline Patrick en zijn al altijd met woord en daad bijgestaan ,we hebben het volste vertrouwen in onze Immotheker Finotheker en raden het kantoor van Patrick aan iedereen aan , zelfs in de onzekere tijd waarin we nu leven .Dank Patrick ,Danny en Martine .

za. 04 juni 2022Martine Leenknegt,
10

We hadden een interessant gesprek met duidelijke en eerlijke boodschappen van de vriendelijke eigenaar. Er wordt goed geluisterd en voldoende tijd genomen om eventuele vragen deskundig te beantwoorden. Je keert hier alvast huiswaarts met voldoende bagage en/of stof om over na te denken.

vr. 13 mei 2022Julie,
10

Interessant gesprek met duidelijke en eerlijke boodschappen van de vriendelijke eigenaar. Er wordt goed geluisterd en voldoende tijd genomen om eventuele vragen deskundig te beantwoorden. Je keert hier alvast huiswaarts met voldoende bagage en/of stof om over na te denken.

wo. 11 mei 2022Julie Droissart,
10

Als leek ken je enkel de halve waarheden van de banken en de verkoops praatjes van verzekeraars. Patrick loodste ons door dit bos van zowel de hypothecaire lening als het pensioensparen. Dit op een zeer duidelijke en heldere manier, gestaafd met cijfers. Wij zijn alvast zeer goed ingelicht en maken onze kennissen ook warm.

di. 29 maart 2022Didier,
10