Hoe klanten ons waarderen

Onze klanten zijn tevreden en geven Immotheker Finotheker op basis van beoordelingen. Sinds 1995 vonden al meer dan 200.000 mensen hun ideale woonkrediet of spaarplan dankzij Immotheker Finotheker. Hieronder vindt u recente ervaringen van klanten met Immotheker Finotheker.
8

Jozefien uit Borsbeek

Goedkoper zijn

di. 16 januari 2018

8

Maxim uit Voeren

Karin Janssens van immotheker Tongeren heeft mij super goed geholpen!

di. 16 januari 2018

9

Sabine uit

informatie was uitgebreid, fijne persoon, behulpzaam kortom super.

di. 16 januari 2018

9

Stefanie uit Hasselt

Geen opmerkingen, alles was duidelijk. Bovendien zeer vriendelijk. Groeten

di. 16 januari 2018

9

Werner uit Antwerpen

Alles naar wens doe zo verder

di. 16 januari 2018

8

Bram uit Kortrijk

Eventueel een grafische voorstelling van de bedragen.

ma. 15 januari 2018

8

Julien uit Hoboken (Antwerpen)

alles was ok , misschien iets meer aandacht schenken aan wat ik te vertellen had .

zo. 14 januari 2018

9

Dimitry uit Tongeren

Eigenlijk had ik ook een 10 kunnen geven. De dienstverlening was super. Mensen kunnen nooit perfect zijn in absolute zin, vandaar mijn eerst genoemde 9. Doe zo verder zou ik zeggen .

za. 13 januari 2018

10

Bernhard uit Laarne

Bij jullie heb ik de noodzakelijke informatie gekregen voor het kopen van een huis met alle financiële en juridische details. Deze info had ik verwacht van de bank te krijgen, maar dat was helaas niet zo. Top service.

za. 13 januari 2018

10

Heidi uit Huldenberg

Inhoudelijk duidelijk en eerlijk, direct advies. Bedankt ! Heidi

vr. 12 januari 2018

9

Nathalie uit Brasschaat

Tot hiertoe altijd zeer tevreden geweest over de info en service van Immotheker. doe zo voort !

vr. 12 januari 2018

10

Jos uit Bree

Ik, Gerda Lempens (echtgenote van Jos Aerden) had in het magazine Puur de advertentie gezien dat er nu in Bree ook een Immotheker kantoor is gekomen. Heb contact opgenomen met Karel Pinxt en binnen de week hadden we al een afspraak, gisteren dus. Wij zouden een lening willen met fiscale aftrek voor de vernieuwing van ons dak en installatie van zonnepanelen. De algemene gegevens zijn reeds doorgegeven en Karel gaat voor ons de voordeligste lening trachten te vinden. Volgende week hebben we een nieuwe afspraak. Hij heeft ons ook goede info gegeven ivm beheer van ons spaartegoed. We gaan ook nog bekijken hoe we op pensioenleeftijd toch nog ongeveer dezelfde standaard hebben als momenteel : groepsverzekering, pensioensparen en levensverzekering. Het is tot nu toe al een heel positieve ervaring geweest!

vr. 12 januari 2018

8

Franciscus uit Rome

Nog af te wachten wat Steven Devisch kan bereiken gezien mijn ongewone situatie, maar aan zijn gedrevenheid geen twijfel.

vr. 12 januari 2018

10

Freddy uit Grembergen

Vlotte, vriendelijke, duidelijke informatie zonder tijdsdruk.

do. 11 januari 2018

10

Guido uit Rijkevorsel

Klaar en duidelijke uitleg over de verschillende opties die voor ons mogelijk zijn. Men neemt tijd voor u en dat is heel aangenaam.

do. 11 januari 2018

8

Nick uit Herk-de-Stad

Naar klantvriendelijkheid, support, uitleg en dergelijke was alles goed in orde. Hetgeen wat beter had gekund is om meer voorbeelden aan te halen en meer simulaties uit te voeren. Het had bijvoorbeeld ook handig geweest om informatie te geven naar hoe (in mijn simulatie) Credimo de intrestvoeten jaarlijks gaat bepalen en aan welke richtlijnen deze verbonden zijn. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ze in het begin een goede intrestvoet geven (1,1% bv) en na de eerste herziening (3 jaar) al een intrestvoet van 1,8 hanteren. Betreffende het systeem zou het misschien beter zijn om ook een mogelijkheid voor de aanvrager te voorzien dat hij zelf berekeningen kan maken. Dit zou het werk van de financieel adviseurs verlichten.

do. 11 januari 2018

10

Wim uit Geel

Deskundig en duidelijk advies. Zeer begrijpend

wo. 10 januari 2018

10

Antoon uit Rumst

Vriendelijke mensen. Perfecte uitleg Wij komen zeker terug Reeds Bedankt

wo. 10 januari 2018

10

Nils uit Antwerpen

De gewenste informatie snel gekregen

di. 9 januari 2018

10

Cindy uit Duffel

zeer duidelijke uitleg gekregen

di. 9 januari 2018

10

Michel uit Temse

goede ontvangst, lang tijd genomen om alles uit te spitten ondanks dat het middaguur was, 2de scherm dat je zelf alles kan meevolgen is super!

ma. 8 januari 2018

10

Valentino uit Genk

correcte info en uitleg

ma. 8 januari 2018

10

Bianca uit Steenokkerzeel

Ik kreeg een zeer persoonlijkadvies. Fijn hoe je meedacht en zocht naar de beste oplossing voor mijn dochter en mij. Geen vraag was jou teveel.

za. 6 januari 2018

9

Stef uit Geel

Voor mij mocht het wat bondiger, maar mijn vriendin vond het net fijn dat enkele zaken herhaald werden. Over het algemeen dus zeer tevreden!

za. 6 januari 2018

8

Peter uit Gentbrugge

Dankzij mijn bezoek ben ik overtuigd van het nut van de immotheker. Wat beter kan? Tijdens het gesprek wordt gesteld dat onder meer transparantie een troef is. Op een bepaald punt kan dat beter, met name op het vlak van het volgende: Wees ook transparant op wat essentieel is voor een bezoeker, nl. welke banken bieden de voor de klant interessantste formule aan. Nu kwam het over dat men, als onderdeel va de klant liever naar huis stuurt zonder eens opAls de gepersonaliseerde rangorde op het beeldscherm verschijnt, gewoon doorklikken op de eerste

za. 6 januari 2018

10

Nick uit Turnhout

De ontvangst was zeer warm en de informatie zeer grondig!

za. 6 januari 2018

10

Gerry uit Kortenberg

Zijn al klant bij Immotheker-finotheker sinds 2003 en hebben al verschillende leningen via hun afgesloten, herzieningen gedaan Zijn altijd door Danny en zijn vrouw geholpen, zeer professioneel en zeer duidelijk in hun uitleg en zijn zeer goed in de opvolging van alle documenten

za. 6 januari 2018

10

Michaël uit Willebroek

Zeer duidelijke en correcte uitleg! Eddy neemt ook de tijd om met de klant alle opties te bekijken.

za. 6 januari 2018

Vul je postcode in om een kantoor in je buurt te zoeken

zoek