Immotheker Finotheker

Brandverzekering

Wij vergelijken voor jou verschillende brandverzekeringen. Zo hoef je dat zelf niet te doen!

Brandverzekering

Geef je postcode of gemeente in

Waarom Immotheker Finotheker kiezen voor je brandverzekering?

De meeste mensen kennen ons van het realiseren van woonleningen. Terecht! De laatste 27 jaar hebben we 250.000 gezinnen aan de ideale hypotheek geholpen. Maar als onafhankelijke makelaar doen we natuurlijk veel meer dan dat. Voor onze klanten kijken we naar het totale financiële plaatje, en daar maken verzekeringen een belangrijk deel van uit. Ook je brandverzekering!

We weten uit ervaring hoe belangrijk je brandverzekering is én hoeveel je kunt besparen als je deze bijvoorbeeld onafhankelijk kiest van de bank waar je je hypotheek neemt.

Het maakt niet uit of je eigenaar bent of huurder, als onafhankelijke makelaar helpen we onze klanten al 27 jaar aan de ideale brandverzekering. We begeleiden je niet alleen bij het nemen van de juiste keuze, we brengen ook alle papieren in orde en staan voor je klaar als het brandt, letterlijk en figuurlijk.

Maak een gratis afspraak

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak

Goede en naar mijn inschatting eerlijke uitleg gekregen.

10

Kreeg een goede uitgebreide uitleg

10

Super conseils et personnel très agréable

10

Enorm tevreden. Heb het al aan vrienden aangeraden. Dit zou voor iedereen die voor de eerste keer een huis koopt de eerste stap moeten zijn. Patrick nam ruim twee uur de tijd om ons alles stap voor st

Toon meer
10

Een man met kennis van zijn vak! Antwoorden op al mijn vragen gekregen en buiten gegaan met de nodige info. Een aanrader!

10

Heel goede tips, vriendelijke ontvangst, zeer tevreden over onze keuze.

10

Top service! Goede uitleg, super vriendelijk!

10

We hebben heel veel informatie gekregen waar we zeker mee aan de slag kunnen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook mogelijke opties werden bekeken.

10

Een eerlijk gesprek waarbij alle mogelijke opties worden verteld. Nooit had ik het gevoel dat er ergens een addertje onder het gras zat of dat ze pushten voor eigen belang. Er wordt echt naar je gelui

Toon meer
10

Super! Rien à redire connaît son métier et de très bon conseils

10

Ze hebben mij heel goed met alles geholpen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10

Bij de zoektocht naar onze lening voor ons woonproject werden we met veel expertise en op een klantvriendelijke manier geholpen door Patrick. We mochten een mooi aanbod ontvangen en hebben dit ook aan

Toon meer
10

Alles over brandverzekeringen

  • Verzekeren

Brandverzekering vergelijken: waarop moet je precies letten?

Lees het artikel
  • Verzekeren

Is je brandverzekering klaar voor de zomer? Bescherm jezelf tegen schade bij hitte en noodweer

Lees het artikel