Immotheker Finotheker

Het Attest Koopzekerheid, enkel bij Immotheker Finotheker

Een woning kopen is en blijft een van de grootste beslissingen in iemands leven. Dat brengt de nodige stress met zich mee. De meeste kopers kennen het nagelbijten bij het uitbrengen van een bod wel. Maar een verkoop is ook voor makelaars en verkopers spannend: wie is er koopzeker? Wie niet? En hoe bepaal je dat?

Het Attest Koopzekerheid geeft de zekerheid die kopers, verkopers en makelaars nodig hebben om beter te kunnen slapen ’s nachts.

Het Attest Koopzekerheid in detail

Welke informatie kun je verwachten op een Attest Koopzekerheid van Immotheker Finotheker?

  1. Maximaal leenbedrag
  2. Maximaal koopbedrag (instapklaar)
  3. Eigen inbreng
  4. Voorwaarden hypothecair krediet
  5. Contactgegevens van je expert

Vraag je attest aan

Koopzeker volgens de bank of volgens je levensstijl?

Je zal merken dat je telkens twee attesten meekrijgt. Eentje bevat de cijfers ‘volgens de bank’, het andere ‘volgens mijn levensstijl’. De uitkomst van dat laatste attest zal waarschijnlijk afwijken van wat er volgens de bank kan. Waarom is dat zo?

Bij Immotheker Finotheker vinden we het belangrijk om rekening te houden met je levensstijl. Het leven is namelijk meer dan een huis. Door rekening te houden met andere (toekomstige) kosten, investeringen, doelen en verwachtingen, ben je zeker dat je geen slaaf wordt van je afbetalingsplan.

"Ik ben op zoek naar een woning"

Ik heb nog geen woning op het oog, maar ik kan het niet laten af en toe immosites te bezoeken en luidop te dromen. Maar wat is realistisch? Of stel dat mijn droomwoning onverwacht vrijkomt en de prijs lijkt al bij al nog mee te vallen, hoe kan ik dan voorbereid zijn en exact weten hoeveel ik kan lenen?

Gelukkig is er het Attest Koopzekerheid van Immotheker Finotheker. Zo blijf ik niet hangen bij online simulaties, maar maak ik mijn zoektocht concreet. De expert van Immotheker Finotheker dubbelcheckt hoeveel ik kan lenen en welke toegevingen ik daar al dan niet voor moet doen om mijn levensstijl te behouden. Ik hou het Attest Koopzekerheid altijd achter de hand en laat het snel updaten als er zich onverwacht een goeie deal voordoet!

Maak een gratis afspraak

"Ik sta op het punt een woning te kopen"

Ik heb mijn droomwoning gevonden! Maar een bod doen is een van de meest zenuwslopende activiteiten die er bestaan. Hoe kan ik mijn kansen zo groot mogelijk maken? Het is erop of eronder en ik wil deze woning écht niet laten schieten!

Gelukkig is er het Attest Koopzekerheid van Immotheker Finotheker. Ik laat mijn attest aanmaken of updaten vlak voor ik een bod uitbrengt. Na een up-to-date haalbaarheidsstudie van een onafhankelijk expert van Immotheker Finotheker kan ik met een gerust gevoel mijn bod doen, vaak zelfs zonder opschortende voorwaarden. Zo vergroot ik mijn kansen om binnenkort te verhuizen naar mijn droomwoning.

Maak een gratis afspraak

"Ik ben vastgoedmakelaar"

De job van makelaar is er niet makkelijker op geworden. Banken zijn zo streng geworden in hun acceptatiecriteria dat meer hypotheekaanvragen dan ooit afgekeurd worden. Hoe kan ik de verkoper zekerheid bieden en tegelijk goed inschatten of iemand koopzeker is? Want niets zo vervelend dan een verkoop die op het laatste moment afspringt omdat de lening geweigerd is!

Gelukkig is er het Attest Koopzekerheid van Immotheker Finotheker. Op de haalbaarheidsstudie van een onafhankelijk expert van Immotheker Finotheker kan ik echt vertrouwen. Een bod dat de dubbelcheck van Immotheker Finotheker heeft doorstaan, kan ik met een gerust gevoel laten aanvaarden. Door de verkoper die zekerheid te kunnen bieden, maak ik sowieso een goeie beurt.

Contacteer je lokale Immotheker Finotheker expert

"Ik verkoop mijn eigen woning"

Een huis verkopen brengt de nodige stress met zich mee. Zeker nu de huizenmarkt afgekoeld is. Kopers hebben terug keuze en ruimte om te onderhandelen. Maar hoe weet ik nu of het bod van iemand door de bank gaat goedgekeurd worden? Ik wil echt niet dat mijn huis te lang te koop staat!

Gelukkig is er het Attest Koopzekerheid van Immotheker Finotheker. Op de haalbaarheidsstudie van een onafhankelijke expert van Immotheker Finotheker kan ik echt vertrouwen. Die geeft meer zekerheid dan het woord van één bank en al zeker dan het woord van potentiële kopers. Wetende dat een bod de dubbelcheck van Immotheker Finotheker heeft doorstaan, weet ik dat ik het met een veilig gevoel kan aanvaarden.