Immotheker Finotheker

Het is onze missie om via financieel advies en levensplanning een goed leven mogelijk te maken voor iedereen. Daarom is ons advies gratis en zijn we 100% onafhankelijk. Al 27 jaar waarderen klanten onze deskundigheid en transparantie en weten dat ze bij ons écht geholpen worden.

99kantoren
150medewerkers
100%onafhankelijk
27 jaarervaring

Enkele van onze milestones

Opening eerste kantoor

Op 1 april 1995 opende in Schoten het eerste Immotheker-kantoor officieel zijn deuren. En daarmee ook de eerste franchisenemer Marc Verhoeven, 20 jaar later nog steeds actief.

Klantgerichte software

Zelf-ontwikkelde software maakt de hele hypotheekmarkt transparant en geeft de klant een volledig inzicht in zijn financiële toekomst.

Mijlpaal: 1 miljard euro

7 jaar na de opstart van Immotheker Finotheker mocht ze voor haar klanten in totaal voor 1 miljard euro aan woonkredieten bemiddelen bij 15 verschillende financiële instellingen.

Eerste kantoor in Wallonië

Na Brussel zet Immotheker haar eerste stappen in Wallonië en wordt een nationale organisatie. In 2015 zijn er in Brussel en Wallonië 10 kantoren actief.

Lancering Kredietbewaker

Immotheker Finotheker innoveert en lanceert een online tool voor al haar klanten waarmee ze permanent kunnen bekijken of ze kunnen besparen op hun lopend woonkrediet.

Start vermogensadvies

In november 2011 start Immotheker Finotheker met vermogensadvies. Volgens hetzelfde beproefde Immotheker-concept gaat ze nu ook mensen helpen om hun spaargeld voor zichzelf te laten werken.

Lancering Planbewaker

Klanten kunnen nu ook online hun hele financiële toekomst plannen en bewaken, inclusief hun woonkrediet en beleggingen. Het is de eerste bank-overschrijdende tool en daarmee uniek op de Belgische markt.

Lancering leningwidget

Immotheker Finotheker innoveert met een tool die zich netjes nestelt in de website van een vastgoedmakelaar. Met deze tool geeft de makelaar kooplustigen een concreet idee of een specifieke woning voor hen haalbaar is. Dit op basis van meer dan 2.400 kredietformules op de Belgische markt die wij dagelijks met elkaar vergelijken.

De gezichten achter Immotheker Finotheker

John Romain

John Romain

Alex Geens

Alex Geens

Jan Romain

Jan Romain

Werken bij Immotheker Finotheker

Je weet dat de financiële wereld iets voor jou is, maar je wil ook écht iets kunnen betekenen voor mensen? Dan ga je je ongetwijfeld helemaal thuis voelen bij Immotheker Finotheker.

Bekijk de vacatures