Immotheker Finotheker

Hoe werken we?

  1. Op kantoor nemen we de tijd om je doelen, noden en dromen goed te begrijpen.
  2. Dagelijks vergelijken we als onafhankelijke makelaar +10.000 financiële producten.
  3. Eén contactpersoon helpt je keuzes maken en brengt alles voor je in orde.
Hoe gaan we te werk op kantoor? - Immotheker Finotheker

Onze totaalaanpak maakt het verschil

Jij bent ons startpunt

We vertrekken nooit vanuit producten, maar altijd vanuit mensen: wie ben je, in welke levensfase zit je en wat zijn je doelen op korte en lange termijn?

Je levensstijl is onze job

We kiezen samen welk woonkrediet, verzekering, belegging of pensioenspaarplan het best past bij jouw levensstijl. En we begeleiden je bij het afsluiten ervan.

We volgen levenslang op

Je leven is altijd in verandering. Daarom helpen we je in elke levensfase de juiste keuzes te maken. En we laten je weten wanneer het tijd is om te veranderen.

De kracht van onafhankelijkheid

Laat je niet zomaar binden aan een bank of verzekeringsmaatschappij maar kies je financiële producten onafhankelijk van elkaar. Die vrijheid is onbetaalbaar en daar word je altijd beter van.

Maak een gratis afspraak

Iedereen heeft recht op onafhankelijk en eerlijk advies, dat is al 25 jaar onze missie. Daarom is ons advies gratis én trekken we geen enkele bank of geen enkel product voor.

Bij Immotheker Finotheker vind je geen ‘promotie van de maand’, wél een oplossing-op-maat waar jij beter van wordt: nu en later. Daar doen we het voor.

Meer over onze missie

John Romain
Oprichter

Meer dan een woonkrediet

De meeste mensen kennen ons van het realiseren van woonleningen. Terecht! De laatste 25 jaar hebben we 250.000 gezinnen aan de ideale hypotheek geholpen.

Maar een financieel levensplan is meer dan dat. Je brand-, overlijdens-, auto- en andere verzekeringen, pensioensparen, VAPZ, IPT, beleggingen: allemaal werken ze samen om je levensplan te optimaliseren.

Voor jou betekent dat:

  • Vandaag een goed leven

  • Morgen een zorgeloze toekomst