Immotheker Finotheker

Is je pensioen goed geregeld?

Wist je dat je wettelijk pensioen maar 50 tot 70% van je laatste loonfiche zal zijn?

  • Kies uit 140 verschillende pensioenspaarfondsen of pensioenspaarverzekeringen
  • Bepaal je maximum spaarbedrag, 990 of 1.270 euro per jaar, en profiteer onmiddellijk van je jaarlijkse belastingvermindering
  • Start nog in 2023 met pensioensparen en spaar tot €17.000 extra!

Maak een gratis afspraak

Wat is je voordeel?

We vergelijken dagelijks maar liefst 140 verschillende pensioenspaarverzekeringen en -fondsen aan de hand van het rendement, de voorwaarden en jouw risicoprofiel. In alle onafhankelijkheid begeleiden onze experts jou bij het vinden van de meeste geschikte oplossing.

→ Betaal minder belastingen

Als je aan pensioensparen doet, dan leg je jaarlijks een bedrag opzij. Afhankelijk van het fiscaal maximumbedrag dat je kiest, krijg je het daaropvolgende jaar tot 30% belastingvoordeel op je stortingen. Belastingvoordeel halen uit pensioensparen? Dit is hoe het werkt.

→ Een aanvulling op je wettelijke pensioen

De kans is groot dat je wettelijke pensioen niet volstaat om je levensstijl te behouden na je pensioen. Benieuwd naar je wettelijke pensioenbedrag? Je vindt het makkelijk terug op MyPension.be. Met pensioensparen kun je je wettelijke pensioen aanvullen. Hier lees je er alles over.

Wat brengt het op?

Het is een hele uitdaging om het volledige aanbod aan pensioenspaaropties van de verschillende financiële instellingen met elkaar te vergelijken en de juiste keuze te maken. Daarom doen wij het voor jou: we vergelijken dagelijks maar liefst 140 verschillende pensioenspaarverzekeringen en -fondsen.

Start je simulatie

Doe je al aan pensioensparen?

Heel wat Belgen doen al aan pensioensparen. Misschien ben jij er ook ooit mee begonnen. Maar ben je zeker dat je een goed rendement hebt? Doe de test: vergelijk je rendement eens met de gemiddelde en beste formules van dit moment met onze pensioenspaarbarometer.

Van formule veranderen? Simpel!

Ben je niet zeker of jouw pensioenspaarformule optimaal is? Je kunt gelukkig makkelijk overschakelen naar een betere. Je verliest daarbij niets van je opgebouwde kapitaal en je kunt grote winsten halen in de toekomst want de verschillen tussen de rendementen zijn enorm. Kom eens langs op kantoor. Onze experts helpen je graag.

Maak een gratis afspraak

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak

Goede en naar mijn inschatting eerlijke uitleg gekregen.

10

Kreeg een goede uitgebreide uitleg

10

Super conseils et personnel très agréable

10

Enorm tevreden. Heb het al aan vrienden aangeraden. Dit zou voor iedereen die voor de eerste keer een huis koopt de eerste stap moeten zijn. Patrick nam ruim twee uur de tijd om ons alles stap voor st

Toon meer
10

Een man met kennis van zijn vak! Antwoorden op al mijn vragen gekregen en buiten gegaan met de nodige info. Een aanrader!

10

Heel goede tips, vriendelijke ontvangst, zeer tevreden over onze keuze.

10

Top service! Goede uitleg, super vriendelijk!

10

We hebben heel veel informatie gekregen waar we zeker mee aan de slag kunnen. Alles werd duidelijk uitgelegd en ook mogelijke opties werden bekeken.

10

Een eerlijk gesprek waarbij alle mogelijke opties worden verteld. Nooit had ik het gevoel dat er ergens een addertje onder het gras zat of dat ze pushten voor eigen belang. Er wordt echt naar je gelui

Toon meer
10

Super! Rien à redire connaît son métier et de très bon conseils

10

Ze hebben mij heel goed met alles geholpen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10

Bij de zoektocht naar onze lening voor ons woonproject werden we met veel expertise en op een klantvriendelijke manier geholpen door Patrick. We mochten een mooi aanbod ontvangen en hebben dit ook aan

Toon meer
10

Onze totaalaanpak maakt het verschil

Jij bent ons startpunt

We vertrekken nooit vanuit producten, maar altijd vanuit mensen: wie ben je, in welke levensfase zit je en wat zijn je doelen op korte en lange termijn?

Je levensstijl is onze job

We kiezen samen welk woonkrediet, verzekering, belegging of pensioenspaarplan het best past bij jouw levensstijl. En we begeleiden je bij het afsluiten ervan.

We volgen levenslang op

Je leven is altijd in verandering. Daarom helpen we je in elke levensfase de juiste keuzes te maken. En we laten je weten wanneer het tijd is om te veranderen.

Alles over pensioensparen

  • Pensioen

Alles wat je moet weten over aanvullend pensioen via je werkgever in 2023

Lees het artikel
  • Pensioen

Belastingvoordeel halen uit pensioensparen? Dit zijn de voorwaarden

Lees het artikel