Immotheker Finotheker

Wij staan voor je klaar!

In jouw buurt

Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht) (2960)

Brugstraat 135
03 345 20 50

Benieuwd naar ál je mogelijkheden?

Ga samen met Steven op zoek naar de beste oplossing voor jouw situatie.

Steven Devisch

Steven DevischFinancieel expert

0468/33 11 38

Een afspraak is zo geregeld!

Ondernemingsnummer: 0665.738.615
Juridische benaming: Devisch Steven

Klanten waarderen onze persoonlijke aanpak

Heel behulpzaam ,legde alles goed uit wa realistisch was en waar we naar toe moesten gaan om het te kunne waar nemen Goede aan rader voor wie niet weet hoeveel je kunt lenen

10

Deskundig en duidelijk advies gekregen van Steven. Op alle vragen kon een passend antwoord gegeven worden en de verschillende simulaties maken alles behapbaar. Absolute aanrader.

10

Steven nam de tijd om eerst te luisteren, maar ook om een oplossing aan te bieden. Waarvoor dank Steven! Je komt zeer proffesioneel, betrouwbaar en betrokken over!

10

Na slechte ervaring hypotheekwinkel toch bij de immotheker beland. Had serieuze tijwfels maar deze zijn teniet gedaan. Steven kwam zeer professioneel, correct en eerlijk over. Hij gaf me meteen een ri

Toon meer
10

Snel geïnformeerd en vooral correct geïnformeerd!

10

Vriendelijk,behulpzaam…het voelde makkelijk aan,er werd niet op me neergekeken.

10

Duidelijk en oprecht. Had er een vertrouwd gevoel bij. Voelde me comfortabel en had het gevoel dat ik met een expert aan het praten was. Nogmaals bedankt.

10

Heel vriendelijk en de uitleg was heel helder!

10

Na meerdere gesprekken bij banken en intermediairs eindelijk een adviseur gevonden die de tijd heeft genomen heeft om alle opties zeer gedegen uit te leggen. Ik ben daar zeer content mee.

10

Onze gesprekspartner gaf een zeer professionele indruk. Hij luisterde goed naar ons verhaal. Gaf veel details. Heel professioneel. We overwegen serieus om via jullie een lening af te sluiten. We gaan

Toon meer
10

Een persoonlijke aanpak, advies op maat van de klant. En zoekt gericht mee naar oplossingen. En hij zegt waar het op staat! Geen doekjes errond :-)

10

Ik kreeg een eerlijk en duidelijk advies . Hier kan ik weer wat verder mee in het maken van mijn beslissing . Bedankt .

10