Immotheker Finotheker

Personaliseer de widget

Leningwidget

Wat is de leningwidget?

De leningwidget is een financiële tool die op de website van een vastgoedmakelaar kan worden geïnstalleerd. Hiermee kan de koper snel berekenen of een specifieke woning haalbaar is. Verder berekent de tool ook hoeveel die woning de koper maandelijks zal kosten. De leningwidget is 100% onafhankelijk en berekent ook de aankoopkosten voor een woning en dit zowel in Vlaanderen, Brussel en Wallonië. Ook met nieuwbouwprojecten met opsplitsing grond/constructie kan deze tool overweg. Daarnaast screent de tool in real-time meer dan 2.400 kredietformules op de Belgische markt, formules die dagelijks worden bijgewerkt.

Over de simulatie

De vermelde bedragen (Maandelijkse aflossingen, Aankoopkosten en Leningkosten) worden berekend op basis van de opgegeven criteria (Prijs, Eigen kapitaal, Inkomen, Ligging woning, Fiscaal statuut en Leenbedrag).

De maandelijkse aflossingen zijn gebaseerd op meer dan 2.400 kredietformules die Immotheker Finotheker heeft vergeleken en vandaag worden aangeboden op de markt.

Immotheker Finotheker heeft aan het opstellen van deze simulatie de grootste zorg besteed. Desondanks is het mogelijk dat deze simulatie onvolledig is of onjuistheden bevat. Immotheker Finotheker kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige beslissing of handeling die de gebruiker zou hebben genomen op basis van deze simulatie.

Installeer de gratis leningwidget op uw makelaarswebsite