Onze aanpak.

Wij helpen u bij elke stap, met eerlijk financieel advies.

Advies dat geen bank of product voortrekt, want alles
begint met een persoonlijk plan op úw maat.

Hoe verdienen wij dan ons geld?

Klanten geven Immotheker Finotheker /10 op basis van beoordelingen.

Lenen voor
een woning

Wij helpen u bij elke stap, met onafhankelijk advies en begeleiding. Zodat u gerust bent tot de laatste dag van uw krediet. Want een woonkrediet is meer dan een lage rentevoet.

 1. Wij analyseren uw woonplannen.

  Hoeveel kunt u lenen? Wat is een schuldsaldoverzekering? Wat zijn de notariskosten? Hoe beschermt u uw woning juridisch? Hoe optimaliseert u fiscaal?

 2. Wij helpen u om uw krediet te kiezen.

  Directe toegang tot 1.500 kredietformules bij 16 financiële instellingen. Samen met u bepalen we de meest geschikte formule voor uw situatie.

 3. Wij begeleiden u tot en met de akte.

  Wij regelen alle documenten voor uw krediet bij de bank en de notaris. Wij kunnen u zelfs ondersteunen bij het optimaal verzekeren van de woning.

 4. Wij waken mee over uw krediet.

  Weet met uw persoonlijke Planbewaker wanneer het voordelig is om te herfinancieren. Ontdek ook hoe u slim spaart en nu al geniet van een zorgeloze toekomst.

Uw geld,
voor nu en later

Wij helpen u met uw financiële planning Voor nu én de toekomst. Slim sparen, beleggen of stoppen met werken zonder zorgen? Een financieel plan is meer dan een hoge opbrengst.

 1. Wij analyseren uw financiën.

  Samen brengen we uw bezit en wensen in kaart. We berekenen hoeveel u nodig hebt om goed te leven, nu én later, inclusief juridische en fiscale aspecten.

 2. Wij helpen u om een strategie te kiezen.

  Ontdek hoe uw spaargeld voor ú kan werken. We analyseren mogelijke strategieën en kiezen in functie van uw situatie, doelen en gewenste termijn.

 3. We begeleiden u bij de keuze van het juiste fonds.

  Wij garanderen 100% onafhankelijk beheer van uw geld en de best presterende fondsen wereldwijd. Met een slim in- en uitstapprogramma als extra bescherming.

 4. Wij waken mee over uw geld.

  Uw persoonlijke planbewaker geeft u de volledige controle over uw financiële toekomst. U volgt de acties en prestaties van de vermogensbeheerder op de voet.

 

Hoe verdienen wij ons geld?

Voor het afsluiten en begeleiden van uw woonkrediet krijgen wij een vergoeding van de financiële instelling die u gekozen hebt. Die vergoeding is bij alle banken zowat gelijk, dus wij hebben geen favorieten. Sowieso is deze vergoeding geen extra kost voor u. Omdat wij rechtstreeks met de hoofdkantoren werken, maken we de tussenkomst van het lokale bankfiliaal overbodig.

Voor uw financiële planning halen wij onze vergoeding uit de gebruikelijke instap- en beheerskosten van beleggingen. Die delen wij u in alle transparantie mee, zonder dat er sprake is van bijkomende verborgen commissies.

Maak nu een afspraak