Meer over ons

"Iedereen heeft recht op eerlijk financieel advies dat écht vooruithelpt ."

Elke dag is het onze missie om u optimaal te begeleiden bij uw financiële keuzes voor uw woonkrediet en uw geld. Bij ons geen 'product van de maand' of speciale acties, maar voordelige oplossingen die echt bij ú passen. Zo kunt u ook op lange termijn gerust zijn. Zodat u goed kunt leven en genieten, nu én in de toekomst.

John Romain, oprichter

1995

Het eerste kantoor

Op 1 april 1995 opende in Schoten het eerste Immotheker-kantoor officieel zijn deuren. En daarmee ook de eerste franchisenemer Marc Verhoeven, 20 jaar later nog steeds actief.

1997

Nieuwe klantgerichte financiële software

Immotheker finotheker introduceert een nieuwe klantgerichte software die de hele hypotheekmarkt transparant maakt. En de klant een volledig inzicht geeft in zijn financiële toekomst.

2002

1 miljard euro aan bemiddelde woonkredieten

7 jaar na de opstart van Immotheker finotheker mocht ze voor haar klanten in totaal voor 1 miljard euro aan woonkredieten bemiddelen bij 15 verschillende financiële instellingen.

2003

Eerste kantoor in Wallonië

Na Brussel zet Immotheker haar eerste stappen in Wallonië en wordt een nationale organisatie. In 2015 zijn er in Brussel en Wallonië 10 kantoren actief.

2004

Lancering Kredietbewaker

Immotheker finotheker innoveert en lanceert een online tool voor al haar klanten waarmee ze permanent kunnen bekijken of ze kunnen besparen op hun lopend woonkrediet.

2011

Start vermogensadvies

In november 2011 start Immotheker finotheker met vermogensadvies. Volgens hetzelfde beproefde immotheker-concept gaat ze nu ook mensen helpen om hun spaargeld voor zichzelf te laten werken.

2016

Lancering Planbewaker

Klanten kunnen nu ook online hun hele financiële toekomst plannen en bewaken, inclusief hun woonkrediet en beleggingen. Het is de eerste bank-overschrijdende tool en daarmee uniek op de Belgische markt.

2019

Lancering leningwidget

Immotheker Finotheker innoveert met een tool die zich netjes nestelt in de website van een vastgoemakelaar. Met deze tool geeft de makelaar kooplustigen een concreet idee of een specifieke woning voor hen haalbaar is. Dit op basis van meer dan 2.400 kredietformules op de Belgische markt die wij dagelijks met elkaar vergelijken.

25
jaar

220.000
persoonlijke
adviezen

10+ miljard
euro aan bemiddelde
woonkredieten

85
kantoren

150
medewerkers

70 miljoen
euro aan belegd kaptiaal

In 2004 verhuisde de hoofdzetel van immotheker finotheker van oprichter John Romain z'n ouderlijke woning naar het centrum van Leuven.

Door het toenemende aantal klanten en het groeiend aantal franchisenemers is ook het aantal ondersteunende medewerkers op de hoofdzetel mee gegroeid. CEO John Romain wordt in het dagelijks beleid bijgestaan door Alex Geens en zoon Jan Romain. Samen met de andere 20 gespecialiseerde medewerkers staan zij ten dienste van de meer dan 100 franchisenemers en hun klanten. Op het hoofdkantoor vindt u ook de immotheker finotheker ACADEMY: de plaats waar alle nieuwe adviseurs een hoogwaardige opleiding volgen.

Immotheker Finotheker

Vital Decosterstraat 50C
3000 Leuven

Tel. 016 35 04 04

info@immothekerfinotheker.be