Maak kennis met Steven en Elke.

Steven en Elke wilden voor het eerst een huis kopen.

Volg mee hoe ze bij ons terechtkwamen en ontdekten dat een goede lening veel meer is dan de laagste rentevoet.

De checklist van Steven en Elke:

“Zelfs onze eigen bank kon ons geen beter woonkrediet geven.”

De aanpak van Immotheker Finotheker:

Onze aanpak gaat verder dan een eenzijdige zoektocht naar de laagste rentevoet. Het ideale woonkrediet houdt ook slim rekening met alle fiscale en juridische aspecten. Dat totaalpakket is onze missie. (En in één moeite regelen we ook al het papierwerk voor u.)

ontdek onze aanpak

Simulatie: een woning financieren

Ik heb mijn droomhuis gevonden, maar kan ik het ook betalen? Voor u een afspraak maakt om uw specifieke situatie in detail te bekijken, kan u met deze simulatie zelf al een goed beeld krijgen.
Doe een simulatie

“We hebben nooit stilgestaan bij de juridische kant van de zaken.”

Heeft u hier al aan gedacht?

 • 5 belangrijke vragen als u een huis koopt en wettelijk samenwoont

  Je gaat samenwonen, ondertekent een samenlevingscontract en koopt samen een huis... En dan loopt het mis en gaan jullie uit elkaar. Hopelijk gebeurt het niet, maar wat zijn de gevolgen als het toch zo is? Deze vijf vragen stel je jezelf beter voor het zover komt.

  Lees verder

 • Wat u moet weten over registratierechten

  Hoe hoog zijn registratierechten als je een woning of een bouwgrond koopt ? Kan je er vermindering op krijgen? En wat als je je huis verkoopt en een ander huis koopt, moet je ze dan opnieuw helemaal betalen? Registratierechten in drie vragen en drie antwoorden.

  Lees verder

 • Als single een huis kopen

  Met z’n tweeën is het al moeilijk, een huis of een appartement kopen, maar is het haalbaar om dat in je eentje te doen? Immotheker Hypotheker rekende het voor je uit.

  Lees verder

Vaak gaat er onvoldoende aandacht naar de jurirische kant van de lening. Er zijn heel wat valkuilen en die helpen we u te voorkomen.

Samen kiezen we de beste juridische oplossing zodat u niet kwijt raakt waar u denkt recht op te hebben.

“Dankzij Immotheker Finotheker hebben wij niet enkel een voordelige lening, maar totale zekerheid en professionele begeleiding over ons kooptraject.”

maak een afspraak voor uw lening