Immotheker Finotheker

ORIZON

Elke bank maakt met veel plezier tijd om je haar beleggingsproducten te verkopen, maar wat is best voor jou? Laat wereldwijd de beste fondsen voor jou werken en vertrouw het beheer toe aan onafhankelijke specialisten! Maak kennis met ORIZON, onze democratische visie op beleggen.

Orizon
0.00%

NAV op

NAV op

Orizon Protect
0.00%

NAV op

NAV op

Kostenbewust

We kiezen voor de meest efficiënte beleggingsinstrumenten én alle aan- en verkopen gebeuren tegen een zeer lage kost. De portefeuille bestaat voor het grootste deel uit ETFs en indexfondsen met een lage jaarlijkse beheerskost. Het overige deel van de portefeuille is belegd in actief beheerde fondsen waar enkel voor institutionele deelbewijzen wordt gekozen.

Duurzaam

De overgrote meerderheid van de geselecteerde fondsen heeft duurzaamheidskenmerken. Sommige ervan hebben zelfs een specifiek duurzaamheidsdoel.

Dagelijkse opvolging en bescherming

Je beleggingen worden dagelijks opgevolgd door ShelteR IM en het investeringscomité dat een volledig onafhankelijke selectie van beleggingsinstrumenten maakt. Arbitrages hoef je dus nooit zelf te doen en zijn quasi kosteloos. Zo betaal je geen beurstaksen en geen in- en uitstap of arbitragekosten. Voor de ultieme bescherming kies je ORIZON Protect met stop-loss.

Ultieme diversificatie

We gokken nooit op 1 bedrijf of 1 sector, maar spreiden je portefeuille zo breed mogelijk over sectoren en landsgrenzen heen. Dat doen we via een universum van aandelenfondsen en ETFs die wereldwijd beleggen in zowel grote, middelgrote als kleine bedrijven. De referentie indicator van ORIZON bevat 99% van alle beursgenoteerde bedrijven (meer dan 9000).

ORIZON of ORIZON Protect?

In je ORIZON beleggingsstrategie kun je kiezen voor de extra veiligheid van een stop-loss beschermingsmechanisme, dat noemen we ORIZON Protect.

ORIZON Protect streeft naar een betere bescherming bij onverwachte koersdalingen door de beleggingen te verkopen bij grote neerwaartse beursbewegingen of in situaties wanneer er veel stress heerst op de financiële markten. Zo een stop-loss/herinstapmechanisme biedt tegelijk de kans om te profiteren van zware beursdalingen en mogelijks zelfs het toekomstige beleggingsrendement te verhogen.

Bekijk hier onze studie 'Met of zonder stop-loss?'.

Bekijk de video-update van Q1

Immotheker Finotheker nodigt de onafhankelijke vermogensbeheerder uit om toelichting te geven over de prestaties van ORIZON. En uiteraard ook wat hun verwachtingen zijn voor de volgende maanden.

Deze webpagina is voor intern gebruik en niet voor distributie aan klanten. Het wordt met de grootste zorgvuldigheid samengesteld en up to date gehouden. Als je meent dat de informatie onjuist is, neem dan onmiddellijk contact op met CIO.