Maak kennis met Rita.

Rita wil graag vroeger stoppen met werken, maar ook haar kinderen en kleinkinderen steunen.

Rita werkt al heel haar leven als zelfstandige en gaat graag wat vroeger op pensioen. Er staan nog heel wat grote reizen op haar to do-lijstje. Maar zij wil ook graag haar kinderen en kleinkinderen financieel bijstaan. Kan zij haar dromen najagen en tegelijk nog een comfortabel inkomen behouden tijdens haar pensioen? Ontdek hoe we samen met Rita tot het perfecte plan kwamen.

De checklist van Rita.

“Door slim te sparen kan ik 4 jaar vroeger stoppen met werken”

Als uw geld voor ú werkt, kunt uzelf gerust wat vroeger stoppen. En volop genieten. Hou ook onze infosessies in het oog. Daar leert u nog slimmer met uw spaargeld omgaan, zodat u er meteen nog meer uithaalt.

Toekomstige infosessies:

Simulatie: Nu leven van mijn kapitaal

Tot welke leeftijd kom ik toe? En welk inkomen kan ik uit mijn kapitaal halen als ik stop met werken?
Doe een simulatie

“Mijn persoonlijke planbewaker geeft mij de volledige controle over mijn financiële toekomst.”

Heeft u hier al aan gedacht?

 • Sparen voor uw kind in 5 vragen.

  Je (klein)kind is geboren en natuurlijk wil je hem of haar de best mogelijke start in het leven geven, ook financieel. De bank is er als de kippen bij om je een bonus(je) te geven als je een spaarrekening opent op naam van je kind, maar is dat wel de beste optie?

  Lees verder

 • 3 gouden regels om uw geld goed te beleggen

  Een goede planning, je geld juist verdelen over liquide en illiquide beleggingen en slim denken in termijnen: zo is de kans het grootste dat je geld optimaal rendeert en dat je je eigen vermogen kan opbouwen.

  Lees verder

 • Is uw pensioen straks hoog genoeg?

  Weet jij hoeveel pensioen je later zal krijgen? De pensioenkloof – het verschil tussen je laatste salaris en je pensioen – blijkt in praktijk vaak toch groter dan gedacht. Wil je later dezelfde levenstandaard behouden, dan heb je een aanvullend pensioen nodig.

  Lees verder

De Planbewaker van Immotheker Finotheker is uniek. Het is de eerste ‘bankoverschrijdende’ tool die u een helder overzicht geeft van uw huidige en toekomstige spaartegoeden.

U hebt permanent online toegang en kunt zo zelfs de acties van de vermogensbeheerder op de voet volgen. Zo bent u altijd gerust en weet u de klok rond wat u toekomt, nu en later.

“Ik ontdekte dat een financieel plan écht een verschil maakt”

maak nu een afspraak en plan een zorgeloze toekomst