Maak kennis met Mark.

Mark wil slimmer sparen met het oog op nu en later.

Mark weet dat hij met zijn woonkrediet goed zit. Nu vraagt hij zich af wat hij best doet met het geld dat hij overhoudt. Zodat hij nu gerust is, maar ook als zijn kinderen straks studeren en misschien op kot gaan. Hoe belegt hij veilig? En blijft hij pensioensparen? Lees hoe Immotheker Finotheker hem helpt.

De checklist van Mark:

“Ik leerde hoe ik mijn spaargeld écht voor mij kon laten werken.”

Wij houden geregeld infosessies, waar u nog slimmer met uw spaargeld leert omgaan en er meteen méér uithaalt. Kom eens naar zo’n avond vol handige tips. Uw financiële toekomst zal u dankbaar zijn.

Toekomstige infosessies:

Simulatie: mijn kapitaal slim opbouwen

Uw spaargeld voor u laten werken en een comfortabel inkomen behouden tijdens uw pensioen? Bereken hier wat mogelijk is.
Doe een simulatie

“Mijn persoonlijke planbewaker geeft mij de volledige controle over mijn financiële toekomst.”

Heeft u hier al aan gedacht?

 • Moet ik belastingen betalen op mijn spaargeld?

  Op je huis, op je auto, op zowat alles wat je koopt betaal je belastingen, maar op je spaargeld gelukkig niet. Of toch wel? Hoe zit dat?

  Lees verder

 • Wat doet inflatie met uw geld

  Wat is inflatie eigenlijk? En wat doet het met je inkomen? Soms werkt inflatie in je voordeel en soms in je nadeel. Daarmee kan je rekening houden in je financiële planning.

  Lees verder

 • Van aandelen tot spaarboekje: pro’s en contra’s

  Hoe zorg je ervoor dat je spaarcenten renderen? Deze vijf beleggingsvormen zijn de meest gebruikte opties, die elk hun voor- en nadelen hebben.

  Lees verder

De Planbewaker van Immotheker Finotheker is uniek. Het is de eerste ‘bankoverschrijdende’ tool die u een helder overzicht geeft van uw huidige en toekomstige spaartegoeden.

U hebt permanent online toegang en kunt zo zelfs de acties van de vermogensbeheerder op de voet volgen. Zo bent u altijd gerust en weet u de klok rond wat u toekomt, nu en later.

“Ik ontdekte dat een financieel plan écht een verschil maakt.”

maak nu een afspraak en spaar slimmer