Immotheker Finotheker

We are here for you!

In your area

Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht) (2960)

Brugstraat 135
03 345 20 50

Curious about all your options?

Explore the best solution for your situation together with Steven.

Steven Devisch

Steven DevischFinancieel expert

03 334 24 32

An appointment is arranged in no time!

Enterprise number: 0665.738.615
Legal name: Devisch Steven

Our clients appreciate our personal approach

Deskundig en duidelijk advies gekregen van Steven. Op alle vragen kon een passend antwoord gegeven worden en de verschillende simulaties maken alles behapbaar. Absolute aanrader.

10

Steven nam de tijd om eerst te luisteren, maar ook om een oplossing aan te bieden. Waarvoor dank Steven! Je komt zeer proffesioneel, betrouwbaar en betrokken over!

10

Na slechte ervaring hypotheekwinkel toch bij de immotheker beland. Had serieuze tijwfels maar deze zijn teniet gedaan. Steven kwam zeer professioneel, correct en eerlijk over. Hij gaf me meteen een ri

Show more
10

Snel geïnformeerd en vooral correct geïnformeerd!

10

Vriendelijk,behulpzaam…het voelde makkelijk aan,er werd niet op me neergekeken.

10

Duidelijk en oprecht. Had er een vertrouwd gevoel bij. Voelde me comfortabel en had het gevoel dat ik met een expert aan het praten was. Nogmaals bedankt.

10

Heel vriendelijk en de uitleg was heel helder!

10

Na meerdere gesprekken bij banken en intermediairs eindelijk een adviseur gevonden die de tijd heeft genomen heeft om alle opties zeer gedegen uit te leggen. Ik ben daar zeer content mee.

10

Onze gesprekspartner gaf een zeer professionele indruk. Hij luisterde goed naar ons verhaal. Gaf veel details. Heel professioneel. We overwegen serieus om via jullie een lening af te sluiten. We gaan

Show more
10

Een persoonlijke aanpak, advies op maat van de klant. En zoekt gericht mee naar oplossingen. En hij zegt waar het op staat! Geen doekjes errond :-)

10

Ik kreeg een eerlijk en duidelijk advies . Hier kan ik weer wat verder mee in het maken van mijn beslissing . Bedankt .

10

Het was een slechte internetverbinding. Langs mijn kant zou alles in orde moeten zijn. (werk van thuis uit en kan perfect video-callen met collega's).

9